Συναγερμός στο Χαϊδάρι για την εξαφάνιση της 30χρονης Μαριάννας

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές για τον εντοπισμό της 30χρονης, Μαριάννας Κονιώση, η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Αυγούστου στην περιοχή του Χαϊδαρίου

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 30χρονης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης σήμερα Σάββατο στις 13/08/2022 κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κονιώση Μαριάννα έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι και σαγιονάρες ανοιχτού μπλε. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία που κοινοποιείται είναι η μοναδική που διατέθηκε και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή της εικόνα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.