Εξαφανίστηκε 32χρονη στο Μεταξουργείο – Φόβοι για τη ζωή της

Μissing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την Μπιλιάνα Σπάσοβα

Συναγερμός για τον εντοπισμό της 32χρονης Μπιλιάνα Σπάσοβα η οποία αγνοείται από τις 3 Αυγούστου ενώ η οικογένειά της εκφράζει φόβοι για τη ζωή της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert καλώντας όποιον την έχει δει ή γνωρίζει κάτι σχετικά να ενημερώσει τις αρχές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «στις 03/08/2022, εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο στην Αθήνα η Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.), 32 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 10/08/2022 κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.), έχει ύψος 1,73 μ., έχει 75 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».