Περιστέρι: Η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο

Με τις έρευνες των Αρχών έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού – Παραμένει άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης

Κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια, η οικογένεια και οι φίλοι της 17χρονης συνόδεψαν το ανήλικο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία την Πέμπτη (4/8). Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου ο βασικός ύποπτος -ο 20χρονος Πακιστανός- να βρεθεί και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 20χρονο Πακιστανό, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 20χρονος. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Έρευνα στο κινητό της 17χρονης

Τους δέκα μήνες όπου η Νικολέτα διατηρούσε δεσμό με τον 20χρονο οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού φέρονται να ήταν συχνοί και έντονοι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να ολοκληρώσει την σχέση της με τον 20χρονο Πακιστανό.

Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης φαίνεται πως οι Αρχές εντόπισαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου που είχε στείλει ο νούμερο ύποπτος για την δολοφονία της Νικολέτας. Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 20χρονο αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν έτσι το δρομολόγιο διαφυγής του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αυτές τις πέντε ώρες ο 20χρονος κατάφερε να της εκμεταλλευτεί και να εξαφανιστεί και παρά το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εντοπιστεί.