Λαμία: Η ανεργία και τα προβλήματα οδήγησαν την 29χρονη στην αυτοκτονία

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία της κοπέλας στη Λαμία

Συγκλονίζει το δράμα που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της νεαρής κοπέλας η οποία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι στη Λαμία.

Τα οικογενειακά προβλήματα σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία, οδήγησαν την 29χρονη να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για μια θαυμάσια κοπέλα, που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και αρχές.

Πριν από μερικά χρόνια, ήρθε το πρώτο θλιβερό χτύπημα για την οικογένεια, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της οικογένειας δεν άντεξε την απώλεια του συζύγου της και αυτοκτόνησε (βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών).

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Η ίδια τρομερά απογοητευμένη από την αγορά εργασίας, έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν για αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.