Ρέθυμνο: Ελεύθερη η 47χρονη που άρπαξε το 7χρονο αγόρι

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 47χρονη από τη Λευκορωσία που κατηγορείτο για την αρπαγή του 7χρονου στο Ρέθυμνο

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 47χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο, η οποία κατηγορήθηκε για την αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αφού απολογήθηκε στον Ανακριτή Ρεθύμνου αποφασίστηκε να τις επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα 1 Αυγούστου η 47χρονη με καταγωγή από Λευκορωσία βρέθηκε ενώπιον της ανακριτικής αρχής Ρεθύμνου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου αλλά την φιλοξενούσε σε αυτό μια εργαζόμενη. Παράλληλα, υποστήριξε πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως οδήγησε το παιδί στο δωμάτιό της γιατί το είδε μόνο του, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς του με καταγωγή από τα Χανιά.

Επιπρόσθετα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, υποστήριξε ότι οι γονείς του παιδιού δεν επιθυμούν την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της γυναίκας και πως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία όταν συνειδητοποίησαν πως έλειπε το παιδί τους.