Ναυπακτία: Ανησυχία για την εξαφάνιση 44χρονου – Αγνοείται από την Τρίτη

Ναυπακτία: Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη 44χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε αυτές από την πρώτη στιγμή συμμετείχαν διαδοχικά οι δυο σκύλοι έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Χθες «σαρώθηκαν» διαδρομές – ορειβατικά μονοπάτια – που εκτιμάται πως ακολούθησε ο αγνοούμενος με πιθανό προορισμό το σπίτι του στη Λυγιά.

Ο Παναγιώτης Κυριαζής -γεννημένος στην Πάτρα – κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του, τον ομώνυμο ιερό ναό στο χωριό Νεόκαστρο. Κατά την παραμονή τους εκεί, εξέφρασε την επιθυμία να πάει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού και έκτοτε αγνοείται. Η εξαφάνισή του τοποθετείται χρονικά στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα και με μαρτυρία ηλικιωμένου κατοίκου της περιοχής, που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, υποδεικνύοντας μάλιστα στις Αρχές το σημείο όπου εθεάθη να κινείται πεζός. Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε το πρωί της επόμενης ημέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου από τη μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός.