Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων σε γήπεδο μπάσκετ

Άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην Εύβοια

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής που μας πέρασε στο γήπεδο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο evima.gr δύο ομάδες παιδιών ηλικίας 13 ετών άρχισαν να βιαιοπραγούν μεταξύ τους με την υγεία ενός παιδιού να τίθεται μάλιστα σοβαρά σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, «πλακώθηκαν στις μπουνιές» και παραλίγο να «μείνει στον τόπο».

Η ίδια καταγγελία αναφέρει ότι κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους και ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι σπάνια καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα.

«Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία», ανέφερε πολίτης τονίζοντας πως «αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές».

To evima.gr ανέφερε ότι το επεισόδιο μεταξύ των ανηλίκων πήρε μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκε να σπεύσουν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

Το γήπεδο που έγινε το περιστατικό κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό αφενός για την ασφάλεια τους κι αφετέρου για το τι προσλαμβάνουσες παίρνουν νεαρά παιδιά βλέποντας το ως γεγονός που εκτυλίσσεται μπροστά τους.