Φονικό στον Μυλοπόταμο: Ξεκίνησε βεντέτα; Έκαψαν το σπίτι του 44χρονου δολοφόνου

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δράστη έχουν εγκαταλείψει το χωριό μετά το έγκλημα. Αυτό που όλοι φοβόντουσαν στον Μυλοπόταμο, γίνεται πραγματικότητα.

Το φονικό που σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου στο χωριό Αργουλιό του Μυλοποτάμου, με θύμα τον 22χρονο Κωνσταντίνο Χαριτάκη, λαμβάνει πλέον διαστάσεις βεντέτας, με τους κατοίκους του χωριού να φοβούνται από την πρώτη στιγμή για δραματικές εξελίξεις.

Ενάμιση μήνα μετά το άγριο έγκλημα, το σπίτι του δολοφόνου, το οποίο έχει ήδη εγκαταλείψει η οικογένειά του, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες, με την Αστυνομία να μην αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο η φωτιά να μπήκε από χέρι ως πράξη εκδίκησης.

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δράστη έχουν εγκαταλείψει τον οικισμό μετά το έγκλημα, υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Οι δράστες φαίνεται ότι περιέλουσαν με μεγάλη ποσότητα βενζίνης το σπίτι από την εξωτερική πλευρά, ωστόσο η πυρκαγιά περιορίστηκε σε ένα δωμάτιο κι έτσι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Προκαλεί εντύπωση άλλωστε το γεγονός ότι η εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας, που επιτηρούσαν την περιοχή για να μην ξεσπάσει βεντέτα.

Ο 44χρονος, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Χαριτάκη έξω από το σπίτι της αδελφής του που γιόρταζε και μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.