Πάτρα: Πάνω από 2 ώρες κατέθετε η Πισπιρίγκου – Αρνήθηκε ότι επιχείρησε να κάνει κακό στη Τζωρτζίνα

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα

Ολοκληρώθηκε έπειτα από 4 περίπου ώρες η παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας πέρασε το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ενώ απολογήθηκε για περισσότερες από 2 ώρες για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας του ίδιου παιδιού, έπειτα από συμπληρωματική δίωξη που της ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της οδηγήθηκε πίσω στη φυλακή, αφού δεν υπήρχε ζήτημα δεύτερης προφυλάκισης της για την ίδια υπόθεση.

Μάλιστα, με την απολογία της ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η δικογραφία επιστρέφει στον εισαγγελέα για πρόταση προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδοπουλος κατατέθηκε ένα λεπτομερές υπόμνημα και στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων». Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».