Κρήτη: Αγωνία για τον 44χρονο που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες

Επί δεύτερο 24ώρο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου κολυμβητή που αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7)

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άντρας χάθηκε στο Φραγκοκάστελλο, νότια του νομού Χανίων, όπου πήγε για να απολαύσει τη θάλασσα και το μπάνιο του.

Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος «χτενίζει» την περιοχή από νωρίς το πρωί ψάχνοντας τον άντρα ενώ στις έρευνες συμμετέχει και συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Από τη θάλασσα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν έρευνες καθώς στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χώρας Σφακίων, μεσημβρινές ώρες χθες, για 44χρονο αγνοούμενο κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φραγκοκάστελλου δήμου Σφακίων.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες υπό τον συντονισμού του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικού σκάφους, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

(function(window, document, undefined)
var script_tag = document.createElement(‘script’);
script_tag.src = ‘https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=7855&height=405&width=720&tld=tromaktiko.gr&ctype=div’;
var container = document.querySelectorAll(‘[data-id=_mwayss-d6dc6e51879161a1b47ac963402fe07a]’)[0];
container.setAttribute(‘id’, (container.getAttribute(‘data-id’)+(new Date()).getTime()));
container.removeAttribute(‘data-id’);
container.parentNode.insertBefore(script_tag, container);
)(window, document);