Ασύλληπτη τραγωδία: Από τροχαίο με νεκρή μητέρα και 10χρονο τραυματία άρχισε η φωτιά στην Κεφαλονιά

Φωτιά: Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη στην Κεφαλονιά και οδήγησε στην πυρκαγιά στην περιοχή Κουρουπάτα

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/7) στα Κουρουπάτα στην Κεφαλονιά, έκρυβε πίσω της μια ασύλληπτη τραγωδία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Kefaloniapress, ένα τροχαίο δυστύχημα ήταν η αιτία για να ξεκινήσει η πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μια γυναίκα, ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον 10χρονο γιο της, οδηγούσε στην περιοχή και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο έφυγε εκτός οδοστρώματος, σε σημείο που δεν υπήρχαν προστατευτικές μπάρες και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ακολούθησε έκρηξη.

Η ίδια πηγή κάνει λόγο για αυτόπτες μάρτυρες που έτρεξαν μάλιστα να βγάλουν τη μητέρα και το παιδί από το αυτοκίνητο, πριν γίνει η έκρηξη, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή ενώ το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο έχοντας επαφή με το περιβάλλον. Από την έκρηξη που ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, προκλήθηκε η πυρκαγιά που προκάλεσε τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν δύο αεροσκάφη PZL και λίγη ώρα αργότερα στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν και Canadair.

(function(window, document, undefined)
var script_tag = document.createElement(‘script’);
script_tag.src = ‘https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=7855&height=405&width=720&tld=tromaktiko.gr&ctype=div’;
var container = document.querySelectorAll(‘[data-id=_mwayss-d6dc6e51879161a1b47ac963402fe07a]’)[0];
container.setAttribute(‘id’, (container.getAttribute(‘data-id’)+(new Date()).getTime()));
container.removeAttribute(‘data-id’);
container.parentNode.insertBefore(script_tag, container);
)(window, document);