Βόλος: Νέα απάτη – Έδωσε προκαταβολή για αυτοκίνητο και δεν το πήρε ποτέ

Βόλος: Ο άτυχος άνδρας είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία για πώληση αυτοκινήτου και αφού επικοινώνησε με τον 45χρονο ιδιοκτήτη έκλεισαν συμφωνία

Στο Βόλο ένας άνδρας έπεσε θύμα απάτης από αγορά αυτοκίνητου. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας έδωσε προκαταβολή για να το αγοράσει, όμως δεν το πήρε ποτέ.

Ο άτυχος άνδρας είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία για πώληση αυτοκινήτου και αφού επικοινώνησε με τον 45χρονο ιδιοκτήτη έκλεισαν συμφωνία. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε προκαταβολή 1.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη αλλά αυτοκίνητο δεν είδε… ποτέ.

Το περιστατικό της εξαπάτησης έγινε τα Χριστούγεννα του 2020 και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του 45χρονου.

Ο εξαπατηθείς Βολιώτης αφού έδωσε αρχικά τα 1.000 ευρώ περίμενε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο πωλητής σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έρευνα και στη συνέχεια διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα του Βολιώτη ανήκει στον 45χρονο, ο οποίος τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: Pelop.gr

(function(window, document, undefined)
var script_tag = document.createElement(‘script’);
script_tag.src = ‘https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=7855&height=405&width=720&tld=tromaktiko.gr&ctype=div’;
var container = document.querySelectorAll(‘[data-id=_mwayss-d6dc6e51879161a1b47ac963402fe07a]’)[0];
container.setAttribute(‘id’, (container.getAttribute(‘data-id’)+(new Date()).getTime()));
container.removeAttribute(‘data-id’);
container.parentNode.insertBefore(script_tag, container);
)(window, document);