Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Στέλεχος της ΔΙ.ΑΣ. ο 25χρονος που σκοτώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ηλικιωμένη η οδηγός δεν άναψε φλας για να στρίψει – Δεν φορούσε κράνος ο 25χρονος

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 25χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τραγικό είναι ότι ο νεαρός άνδρας, που είχε πάθος με τις μηχανές, δεν φορούσε κράνος και αυτή του η παράλειψη, στάθηκε μοιραία. Καθώς στην πτώση του, ο νεαρός αστυνομικός παρασύρθηκε για πολλά μέτρα και στο τέλος χτύπησε στο πεζοδρόμιο στο κεφάλι. Λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αμάξι, το οποίο οδηγούσε μια ηλικιωμένη, έστριβε προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι. Το χτύπημα ήταν ισχυρό και μοιραίο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άνδρας, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής

Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κινούνταν με την μοτοσικλέτα του επί της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ρεύμα από την Μεταμόρφωση προς τη Νέα Χαλκηδόνα.

Στο ίδιο σημείο πριν λίγα χρόνια, ένα ζευγάρι με νεαρά παιδιά και οδηγό τον άντρα, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Δεκελείας, έκανε αντικανονική προσπέραση σε προπορευόμενο λεωφορείο που σταμάτησε σε στάση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά με διερχόμενο όχημα και να σκοτωθούν ακαριαία.