Χανιά: Τρομος για 12χρονες στον Πλατανιά από επιδειξία

Χανιά: To περιστατικό με τον επιδειξία κατήγγειλε πατέρας ενός εκ των κοριτσιών

Τον τρόμο βίωσε παρέα 12χρονων κοριτσιών σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα στον Ταυρωνίτη, όταν, -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr- κατά την αναχώρησή τους από απογευματινή δραστηριότητα, έπεσαν θύματα παρενόχλησης από άγνωστο επιδειξία.

To περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές από τον πατέρα του ενός κοριτσιού, ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Σύμφωνα με τις διηγήσεις των κοριτσιών, ο άγνωστος, αφού κατέβασε το παντελόνι του και στη συνέχεια τους φώναζε «ελάτε να δείτε», στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή όταν εκείνες άρχισαν να ουρλιάζουν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από διπλή μαρτυρία ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος κατέθεσε έγγραφη αναφορά στο Α.Τ. Γερανίου ζητώντας να διερευνηθεί το συμβάν.

Όπως τόνισε ο ίδιος στην ιστοσελίδα zarpanews.gr, ζητήθηκε να υπάρξει περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή ειδικά κατά τις ώρες που μετακινούνται οι μαθητές από και προς το σχολείο και τις δραστηριότητες, στο μέτρο πάντα του δυνατού καθώς οι αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή ειδικότερα και στην επαρχία γενικότερα, υποφέρουν από την υποστελέχωση.