Εφιαλτικές στιγμές για τον συνθέτη μέσα στη δισκογραφική στη Βούλα: Οι ληστές τον έδεσαν σε καρέκλα

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε 45χρονος συνθέτης στα γραφεία γνωστής δισκογραφικής εταιρίας στη Βούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τον ακινητοποίησαν με τη βία, τον απείλησαν με κατσαβίδι και τον έδεσαν σε καρέκλα. Ο 45χρονος συνθέτης (εξωτερικός συνεργάτης της δισκογραφικής εταιρίας) βρισκόταν στο χώρο, διότι έγραφε μουσική.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ληστές φορούσαν χειρουργικές μάσκες. Εισέβαλαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο και στη συνέχεια ακινητοποίησαν με κατσαβίδι τον συνθέτη για να ψάξουν τους χώρους. Συνολικά «άνοιξαν» τρία μικρά χρηματοκιβώτια και έψαξαν το εσωτερικό τους, ενώ φέρονται να πήραν μαζί τους ένα τέταρτο χρηματοκιβώτιο μεσαίου μεγέθους που βρισκόταν στον 2ο όροφο του κτιρίου.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «βλέπουν» πίσω από την επίθεση έμπειρους ληστές, οι οποίοι ήξεραν πώς να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Γνώριζαν ότι το κτίριο έχει σε πολλά σημεία κάμερες ασφαλείας και πήραν «μέτρα» για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αυτό που εξετάζεται είναι εάν είχαν πληροφόρηση ή όχι για τους χώρους του κτηρίου.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ γίνεται προσπάθεια συλλογής υλικού από κάμερες ασφαλείας της Βουλιαγμένης για να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των ληστών.