Δράμα: Η εμμονή του 64χρονου με το διαζύγιο, τα όπλα και οι φόβοι της 59χρονης

Δράμα: Εμμονή με το θέμα του διαζυγίου που του είχε ζητήσει η 59χρονη γυναίκα του είχε ο 64χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο μέσα στο σπίτι όπου συζούσαν στη Δράμα

Η 59χρονη είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ότι δεν θέλει να ζει πια κάτω από την ίδια στέγη με εκείνον. Ο 64χρονος ποτέ δεν αποδέχτηκε την απόφασή της με αποτέλεσμα να ξεσπούν καυγάδες.

Ο 64χρονος είχε πάντα στο σπίτι του δύο καραμπίνες, για τις οποίες είχε νόμιμη άδεια. Η 59χρονη το γνώριζε και γι’ αυτό είχε εκφράσει, σύμφωνα με μία μαρτυρία, σε φίλη της φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα, διαπιστώνοντας ότι ο σύζυγός της δεν αποδέχεται τη βούλησή της. Στο φιλικό περιβάλλον του ο 64χρονος εμφανιζόταν ως ένας ήσυχος άνθρωπος, ο οποίος ουδέποτε δημιουργούσε προβλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που στη γειτονιά του ζευγαριού κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει να είναι αυτουργός σε ένα ειδεχθές έγκλημα.

Η κατάσταση στις σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού επιδεινώθηκε όταν ο 64χρονος έκλεισε το μαγαζί εστίασης που διατηρούσε στην πόλη της Δράμας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το θέμα του διαζυγίου του έγινε εμμονή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει αίτημα διαζυγίου και του είχε γνωστοποιήσει ότι είναι θέμα ημερών να φύγει από το σπίτι και να πάει να ζήσει μόνη της.

Στενή επαφή με το ζευγάρι είχε η μία από τις δύο κόρες του, η οποία έχει τρία παιδιά. Η κόρη του ζευγαριού ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να συνάντησε τον 64χρονο λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός δίπλα στη σύζυγό του. Μάλιστα, ο 64χρονος είχε προγραμματίσει να πάει το επόμενο πρωί να πάρει τα εγγόνια του για να τα πάει στο σχολείο.

Η άτυχη κόρη του ήταν αυτή που ανησύχησε και μετέβη στο σπίτι των γονιών της, αντικρίζοντας τους νεκρούς. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι η έρευνα επικεντρώνεται στο διάστημα μεταξύ των πυροβολισμών σε βάρος της 59χρονης και τον αυτοπυροβολισμό του δράστη. Ακόμα δεν είναι σαφές ποιο χρονικό διάστημα μεσολάβησε μεταξύ των πυροβολισμών.

Ο 64χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο θώρακα στο μπάνιο, ενώ η σύζυγός του με δύο σφαίρες στο στήθος στο σαλόνι.