Άραξος: Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης – Άνδρας έπεσε με αυτοκίνητο στην είσοδο

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του στην είσοδο της 116 Πτέρυγας Μάχης σημειώθηκε στον Άραξο

Σοβαρό επεισόδιο με έναν άνδρα να πέφτει με το αυτοκίνητό του στην είσοδο του στρατοπέδου της 116 Πτέρυγας Μάχης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Άραξο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν ένας άγνωστος άνδρας στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την περίφραξη του στρατοπέδου της 116ΠΜ.

Κατά την ίδια πηγή άμεσα κινητοποιήθηκαν τα στελέχη της 116 ΠΜ αλλά και άνδρες της ΕΛΑΣ που κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει με τον, ίδιο, ωστόσο να παραμένει στο όχημά του και να φωνάζει ακατάληπτα πράγματα.

Το επόμενο βήμα των αστυνομικών ήταν να καλέσουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωϊ και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα να «καρφώσει» το όχημα στην πόρτα της 116 ΠΜ.

Ευτυχώς από την κίνηση αυτή του άγνωστου άνδρα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός με αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν, να του περνούν χειροπέδες και να τον συλλαμβάνουν.