Ομολόγησε ο γιος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Αίγινα ομολόγησε την πράξη του. Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της πριν απο λίγες ημέρες με τραύματα απο μαχαίρι.

Τη σορό της γυναίκας εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, εντός της κατοικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές Αίγινας. Ο 46χρονος γιος της προσήχθη από τις Αρχές, καθώς εθεωρείτο ο βασικός ύποπτος και ομολόγησε τελικά την αποτρόπαια πράξη του.

Ο γιός της ηθοποιού που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω απο την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Στο σημείο αυτό, τα ξημερώματα ο μητροκτόνος είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία και οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Η δολοφονία της ηλικιωμένης προσδιορίζεται στις 20:00-21:00, βρέθηκε ημίγυμνη σε ύπτια θέση, ενώ ο μητροκτόνος της είχε τοποθετήσει και σακούλα στο κεφάλι. Έφερε τραύματα στο λαιμό ενώ κατασχέθηκαν και δυο μαχαίρια.