Βίντεο – πρόκληση από τον τράπερ που τιμωρήθηκε με 10 μήνες φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή

Ο τράπερ που τιμωρήθηκε με 10 μήνες φυλάκισης για παράνομη οπλακατοχή, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ανήρτησε στα social media βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητο, παρότι νωρίτερα ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν ήταν δικό του

Μπορεί κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος 22χρονος τράπερ να ισχυρίστηκε πως το όπλο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, δεν ήταν δικό του φαίνεται, όμως, πως αυτό συνέβη στην προσπάθειά του να πέσει στα «μαλακά».

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ο νεαρός ανήρτησε βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται να κάνει… χαβαλέ με τους φίλους του λέγοντας πως είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», ακούγεται να λέει και αμέσως τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του στο αυτόκινητο όπου επέβαιναν ξεσπούν σε γέλια.

Νωρίτερα, ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, του επέβαλλε το Αυτόφωρο. Ο 22χρονος τράπερ είχε συλληφθεί στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Glock.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, ο φίλος του επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως αμέσως μόλις είδε το Glock δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε. Σε αντίθεση με τις καταθέσεις των αστυνομικών, ο τράπερ υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως σε αυτούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.