Στα ΣΟΑ στο Ρουφ γίνεται το… σώσε σύμφωνα με καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο συγκεκριμένο στρατιωτικό οίκημα, δικαίωμα διαμονής έχουν αυστηρά και μόνο αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων

Το παράλογο στην υπόθεση όμως -το οποίο έχει και ζουμί- είναι το γεγονός ότι ΕΠΟΠ υπαξιωματικοί, εκμεταλλευόμενοι σοβαρού θέματος υγείας του παιδιού τους (το οποίο ασπαζόμαστε), διαμένουν τουλάχιστον 3 έτη, με δικαίωμα 5ετους διαμονής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν και “plan b”. Θα βγουν οικειοθελώς πριν την πενταετία, για να ξαναμπούν εκ νέου για άλλα 5 έτη. Πονηριά; Παραθυράκι ή δόντι;

Όλα αυτά βέβαια, εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη ανώτερου που έδειξε ιδιαίτερη συμπόνια στο πρόβλημα του παιδιού των ΕΠΟΠ.

Τα συγκεκριμένα οικήματα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είναι οικονομική βοήθεια για όλους. Κάποιοι, που δικαιούνται αυτής της διευκόλυνσης μένουν εκτός εξαιτίας αυτών των τακτικών. Όταν μάλιστα οι συγκεκριμένοι διαθέτουν δυο οχήματα (το ένα πολυτελές SUV) και μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο τραγικά.

Και λογικό είναι, αξιωματικοί από επαρχία, οι οποίοι δικαιούνται αυτής της παραχώρησης να είναι στα κάγκελα, αντιμετωπίζοντας πραγματικά τεράστιο πρόβλημα διαβίωσης.

Αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους του Πενταγώνου.