Καβάλα: Αυτές είναι οι τελευταίες ώρες της 43χρονης πριν την στραγγαλίσει ο 53χρονος σύζυγός της (pics)

Τραγικό τέλος είχε μια 43χρονη φαρμακοποιός στην Καβάλα

Η άτυχη Άιντα δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της όταν του είπε πως θέλει να χωρίσουν. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ένα 10 χρονών και ένα 6 χρονών.

nekri gynaikoktoniaΟ ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας πως έκανε κακό στη γυναίκα του.

«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. «Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν.

ginaikoktonia 2Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει στο protothema.gr άντρας που μένει κοντά στο φαρμακείο.


To χρονικό του εγκληματος

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας κι έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Κλιμάκιο αστυνομικών έσπευσε άμεσα στο φαρμακείο της γυναίκας και αντίκρισε την 43χρονη νεκρή πάνω σε ένα κρεβάτι και δίπλα τον 55χρονο αιμόφυρτο στο πάτωμα. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο λαιμό και στους καρπούς για να αυτοκτονήσει. Μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Από την έρευνα προέκυψε ότι το απόγευμα της Πέμπτης, στις 17:00, άρπαξε τη γυναίκα του, τη μετέφερε σε ένα κουζινάκι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου και εκεί την έπνιξε με τα χέρια του. Το θύμα δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ενώ ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ο δράστης της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη. Στη συνέχεια, και αφού το θύμα έπεσε νεκρό στο κουζινάκι, το μετέφερε σε μία μικρή κρεβατοκάμαρα που επίσης βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου.

Ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι, ενώ όταν άρχισε να αιμορραγεί κάλεσε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Σημειώνεται πως ο 55χρονος στη Καβάλα δούλευε σε φαρμακευτική εταιρεία ενώ ασχολούνταν και με real estate, ενώ όπως τονίζουν τοπικά μέσα ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Το συγκλονιστικό «αντίο» της υπαλλήλου της φαρμακοποιού

Την ίδια ώρα συγκλονιστικό είναι και το αντίο της υπαλλήλου της φαρμακοποιού η οποία ανέφερε: «Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια αποχαιρετά η υπάλληλος του φαρμακείου την 43χρονη γυναίκας από την Καβάλα, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άντρα».

Η ανάρτησή της στα social media σκορπίζει συγκίνηση: «Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω», λέει στην ανάρτηση της η υπάλληλος της αδικοχαμένης γυναίκας και συνεχίζοντας τονίζει «Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη…».