Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ από τους γονείς του, υποβλήθηκε μήνυση εναντίον των τριών νεαρών, τους οποίους και τα δύο παιδιά αναγνώρισαν

Σε δύο συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ατόμων τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε 16χρονο με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν ο νεαρός βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με φίλο του. Άλλος νεαρός, γνωστό τους πρόσωπο, φέρεται να απείλησε τον έναν και μάλιστα να χειροδίκησε σε βάρος του, χαστουκίζοντάς τον.

Ο 16χρονος μπήκε στη μέση προσπαθώντας να τον απωθήσει μακριά από τον φίλο του, με τον φερόμενο ως θύτη να του καταφέρνει εκδορές στο χέρι και το πόδι με αιχμηρό αντικείμενο. Φέρεται μάλιστα να τον γρονθοκόπησε και στο κεφάλι, πριν τραπεί σε φυγή. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, επανήλθε στο σημείο με δύο ακόμη άτομα.

Στη θέα τους, οι δύο φίλοι τράπηκαν αυτοί σε φυγή και μπήκαν μέσα σε κατάστημα εστίασης. Οι τρεις νεαροί που ήταν εκτός του καταστήματος απειλούσαν και φώναζαν, με την αστυνομία να καλείται στο σημείο. Αντιλαμβανόμενοι ότι οι Αρχές έσπευδαν επί τόπου, εξαφανίστηκαν.

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ από τους γονείς του, υποβλήθηκε μήνυση εναντίον των τριών νεαρών, τους οποίους και τα δύο παιδιά αναγνώρισαν, καθότι τυγχάνει να φοιτούν στο ίδιο σχολείο. Οι πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν ότι οι δύο εξ αυτών, ηλικίας 17 και 19 ετών έχουν συλληφθεί και κρατούνται.