Λακωνία: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά – «Ανοίγουν» υποθέσεις αγνοουμένων

Λακωνία: Συναγερμός σήμανε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας μετά τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινων (πιθανότατα) οστών στην ευρύτερη περιοχή Βλαχιώτη Δ. Ευρώτα

Προ του μακάβριου ευρήματος ήρθε ένας κυνηγός τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (16/2) στον οικισμό Άγιος Ανδρέας (βόρεια του Βλαχιώτη), όπου έκπληκτος αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Όπως αναφέρει το lakonikos.gr, πλησίον του σκελετού ανευρέθηκε κι ένα κυνηγετικό όπλο σε αλλοιωμένη κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή και ξεκίνησαν την έρευνα γύρω από την μυστηριώδη υπόθεση, ενώ στη Λακωνία καταφτάνει και ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ από την Αθήνα που θα συμβάλλει στην προσπάθεια ταυτοποίησης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι τα οστά είναι αγνώστου ταυτότητας και φύλου. Οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι «φως» και απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων που αναμένεται να ακολουθήσουν μετά τη συλλογή των οστών, ώστε να προκύψουν ακριβέστερες εκτιμήσεις.

Την ίδια ώρα, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, η Αστυνομία θα ανατρέξει σε φακέλους με υποθέσεις εξαφανισμένων ατόμων και θανάτων, προκειμένου να διερευνηθεί πιθανή συσχέτιση με τα ευρήματα στον Βλαχιώτη.