Δολοφονία Άλκη: «Ο μεγάλος δεν είχε καμία σχέση με το έγκλημα», λέει ο δικηγόρος του

Δολοφονία Άλκη: «Η θέση του είναι κρυστάλλινη. Βρισκόταν στον χώρο αλλά δεν είδε εμπλοκή στον πυρήνα του επεισοδίου», είπε ο δικηγόρος του 23χρονου

Για την αυριανή διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από τους τέσσερις φίλους του Άλκη, με σκοπό να γίνει πιο σαφής ο συμμετοχικός τους ρόλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του 23χρονου που είχε συλληφθεί πρώτος για την υπόθεση, Θεόδωρος Σιμόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε πως η διαδικασία θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορούμενων σήμερα, ενώ τόνισε ότι – όπως είναι σε θέση να γνωρίζει – η ανακρίτρια έχει ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας για την ιατροδικαστική έκθεση καθώς και της ανάλυσης DNA των δραστών.

Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε πως ο εντολέας του παραμένει στα κρατητήρια ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών. «Η θέση του είναι κρυστάλλινη. Βρισκόταν στον χώρο αλλά δεν είδε εμπλοκή στον πυρήνα του επεισοδίου», είπε μιλώντας στο voria.gr.

Ερωτώμενος για τον «μεγάλο» στον οποίο έκανε αναφορά ο εντολέας του, ο κ. Σιμόπουλος επισήμανε πως το πρόσωπο αυτό δεν έχει σχέση με το επεισόδιο.

«Είναι το πρόσωπο που μετά τη λήξη του επεισοδίου τον μετέφερε στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή της Τούμπας. Είναι στο χέρι της ανακρίτριας αν θα κληθεί να καταθέσει», είπε ο κ. Σιμόπουλος.