Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδας Παίδων “ΕΛΠΙΔΑ” πραγματοποίησε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Ο Πρόεδρος  και τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής μαζί με  την Θεατρική Παιδαγωγό  Κρυσταλλία Κανάκη και με αφορμή τη 15η Φεβρουαρίου “Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου”, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά COVID19, επισκεφθήκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη “ΕΛΠΙΔΑ” προσφέροντας για τα παιδιά, μαζί με την  αγάπη τους,   δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία που έχει συγγράψει η Α’ Αντιπρόεδρος Μακρυδάκη Ειρήνη ενώ εξέφρασαν τη βαθιά ευγνωμοσύνη  τους στο προσωπικό που στέκεται με φροντίδα και αγάπη στο πλευρό των παιδιών που νοσούν και των οικογενειών τους.

Επίσης είχαν τη χαρά  να συνομιλήσουν με την κ. Εύη Παπασπυρίδου, εκπαιδευτικό του Δημοτικού σχολείου που λειτουργεί εντός του νοσοκομείου.

Με την αποχώρησή τους από τη Μονάδα υποσχέθηκαν ότι θα είναι  πάντα δίπλα τους  αρωγοί σε ότι χρειαστούν ακολουθώντας  τη ρήση
«Ο πραγματικός τρόπος να κατακτήσεις την ευτυχία, είναι να τη μοιράζεις απλόχερα στους άλλους» απόλυτα συνυφασμένο με το “Servo per Amikeco” και το σκοπό που υπηρετούν τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη 
του Διοικητικού Συμβουλίου 

Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας