Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή άλλοι 4 για τη δολοφονία του Άλκη – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Αρνήθηκαν τις ευθύνες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού οι 4 κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι 4 από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

O 22χρονος Έλληνας ο οποίος ήταν οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αρνήθηκε σύμφωνα με το grtimes.gr τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από το όχημα και έφτασε κοντά στο σημείο όταν είχε τελειώσει το συμβάν.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 23χρονος που ήταν συνοδηγός ανέφερε ότι αποβιβάστηκε από το όχημα ωστόσο δεν συμμετείχε στην επίθεση καθώς δεν απομακρύνθηκε από αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος , ηλικίας 20 χρονών. Ισχυρίστηκε ότι εξήλθε από το ίδιο αυτοκίνητο αλλά παρέμεινε περιμετρικά αυτού και δεν πλησίασε καν στο σημείο.

Κρίσιμο ρόλο στην υπόθεση φέρεται πως έχει ο τέταρτος κατηγορούμενος, ηλικίας 25 χρονών. Ο επονομαζόμενος «Αθηναίος» υποδείχτηκε από άλλον συγκατηγορούμενο του ως ο άνθρωπος ο οποίος μαχαίρωσε στο πόδι το άτυχο Άλκη. Ωστόσο ο ίδιος, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν αλλά δεν συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση κατά του 19χρονου.

ΠΗΓΗ grtimes.gr