Ραγδαίες εξελίξεις: Ο 20χρονος Αλβανός πάει στα σύνορα για να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές

Δολοφονία Αλκη: Ο 20χρονος Αλβανός πάει στα σύνορα για να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές

Στα χέρια των ελληνικών αρχών θα βρίσκεται σε λίγη ώρα ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη.

O 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές με σκοπό να μεταβεί μόνος του στα ελληνοαλβανικά σύνορα και εκεί να συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε είναι σαφές ότι δεν θέλει να δικαστεί στην Αλβανία, ούτε να εκτίσει εκείνη την ποίνη.

«Οι ελληνικές και αλβανικές Αρχές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για την επίλυση του προβλήματος. Η εκτίμησή μου είναι ότι τις επόμενες ώρες ο 20χρονος πελάτης μου θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους. Παρά το πρόβλημα που προέκυψε με την έκδοσή του το σημαντικό και η ουσία είναι ότι θέλει να παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές. Αυτό μου το έχει εκφράσει επανειλημμένως και γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί στην Αλβανική Αστυνομία», είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του Αλβανού, Παρασκευάς Σπυράτος.

Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο – Ξέρουν το μικρό του όνομα

Στα χεριά των αρχών βρίσκονται εδώ και μέρες οι έντεκα από τους 12 εμπλεκομένους στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη και της παρέας του στη Θεσσαλονίκη. Δέκα εξ αυτών βρίσκονται στα χέρια των ελληνικών αρχών, ενώ ένας 20χρονος είναι στα χέρια των αλβανικών αρχών, με το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα να είναι… αρκετά περίπλοκο.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των απολογιών των εμπλεκομένων στη δολοφονική επίθεση. Έξι από τους δέκα έχουν κριθεί προφυλακιστέοι ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία. Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα» μέχρι στιγμής καθώς κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που ήταν γνωστό ήταν ότι πρόκειται για κάτοικο του Ωραιόκαστρου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.