Χαλκίδα: Πέντε συλλήψεις για επεισόδια οπαδικής βίας

Σε πέντε συλλήψεις που σχετίζονται με επεισόδια οπαδικής βίας προχώρησαν αστυνομικοί στη Χαλκίδα

Αποτελεσματική ήταν η έρευνα της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση περιστατικών οπαδικής βίας που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Χαλκίδα με αστυνομικούς να προχωρούν σε συνολικά πέντε συλλήψεις.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ για τα δύο επεισόδια που σημειώθηκαν στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού και δύο οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, ένας 41χρονος και η σύντροφός του, συνελήφθησαν για το επεισόδιο της 31ης Ιανουαρίου όταν επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με χτυπήματα και μαχαίρι έναν 28χρονο οπαδό του Παναθηνϊκού ενώ κατά πληροφορίες απείλησαν το θύμα τους ότι αν καταγγείλει το περιστατικό θα κάνουν κακό στην οικογένειά του.

Οι τρεις «πράσινοι» οπαδοί συνελήφθησαν για ό,τι συνέβη μια ημέρα αργότερα, την 1η Φεβρουαρίου, όταν μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον 41χρονο οπαδό του Ολυμπιακού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες σε τρία σπίτια ανάμεσα στα οποία και αυτό του 41χρονου συλληφθέντα και στα οποία βρέθηκαν «λάφυρα» (καπέλα, κασκόλ κ.α.) αντίπαλων οπαδών – δέκα στο σπίτι του 41χρονου και 20 στα σπίτια των οπαδών του Παναθηναϊκού – αλλά και πολεμοφόδια.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χαλκίδας.