Τζώρτζης Μονογυιός: «Τρέξαμε να τον βγάλουμε» – Η κατάθεση φίλου του για την τραγωδία με τη Ferrari

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θλιβερό δυστύχημα με οδηγό τον Τζώρτζη Μονογυιό στην παραλιακή λεωφόρο

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη μαζί με τη γυναίκα του Αθηνά και δύο φίλους του, όταν λίγο μετά τις 20.00 ξεκίνησε μαζί με τη σύζυγό του να πάνε στην περιοχή της Βούλας με σκοπό να παραλάβουν την καινούργια Ferrari που είχαν αγοράσει. Πίσω από το ζευγάρι βρίσκονταν με άλλο αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, οι φίλοι του ζευγαριού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ένας από τους δυο φίλους του που ήταν μαζί: «Περί ώρα 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα, προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Photo: InTime News

Από τη μέχρι στιγμή έρευνα της Τροχαίας δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο περιστατικό. Η εικόνα είναι ότι η Ferrari εξετράπη μόνη της από την πορεία της. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι το όχημα αρχικά προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνες φωτισμού και στη συνέχεια σε μεγάλο δέντρο.

O Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ίσως για να δοκιμάσει το καινούργιο του αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γνώριζε ακόμα τη «συμπεριφορά» της Ferrari, μπορεί να έφεραν την τραγωδία (αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για εκτιμήσεις, όπως λένε αστυνομικοί της Τροχαίας).

Αναμένεται να οριστεί πραγματογνώμονας για τη διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος, ενώ θα γίνει συλλογή υλικού από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.