Καταδρομική επίθεση 30 χούλιγκαν στον Κολωνό – Στο νοσοκομείο ένας οπαδός

Κολωνός: Η ομάδα των χουλιγκαν επιτέθηκε με ξύλα κατά 23χρονου οπαδού που βρισκόταν μαζί με δύο φίλους του

Καταδρομική επίθεση χούλιγκαν σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 9ης Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Τηλεφάνους στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις φίλοι βρίσκονταν στο σημείο όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν 30 άτομα με μηχανάκια που φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα, χωρίς διακριτικά κάποιας ομάδας.

Η ομάδα αυτή επιτέθηκε με ξύλα κατά 23χρονου οπαδού που βρισκόταν μαζί με δύο φίλους του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση είχε οπαδικό κίνητρο, όπως προέκυψε από την έρευνα και από τις καταθέσεις. Οι δύο φίλοι του 23χρονου κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο 23χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με ξύλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος φωνάζοντας για βοήθεια. Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των 30 ατόμων έκαψε και μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα στο ίδιο σημείο του Κολωνού, με την Αστυνομία να αναζητά τον ιδιοκτήτη της για να του πάρει κατάθεση. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες από την περιοχή. Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.