Εφιάλτης στην Ηλεία για 29χρονη: 54χρονος Βούλγαρος «εργάτης» την εξέδιδε για 20 ευρώ

Ο εφιάλτης για την 29χρονη στην Ηλεία ξεκίνησε όταν ο 54χρονος Βούλγαρος την έπεισε να έρθει από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα δήθεν για της βρει νόμιμη εργασία

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 54χρονου Βούλγαρου έζησε μία 29χρονη στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 54χρονος με το προσωνύμιο «Τ.» έπεισε την γυναίκα να έρθει από την πατρίδα της, τη Βουλγαρία, στην Ελλάδα. Ο 54χρονος δήλωνε ότι εργάζεται ως εργάτης γης στην Ηλεία και ότι μπορεί να βρει νόμιμη εργασία στην 29χρονη, η οποία ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω οικονομικής ανέχειας.

Η 29χρονη ήρθε στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στην Ηλεία και τότε άρχισε για εκείνη ο εφιάλτης. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, αποδείχτηκε ότι ο «Τ.» δεν ήθελε να της βρει δουλειά αλλά να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα και δεν ήξερε ελληνικά. Έτσι, εξαρτιόταν απολύτως από εκείνον, όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της.

Ο 54χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κατάφερε να αποσπάσει τη συναίνεσή της για να της κλείνει ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι πελάτες πλήρωναν περίπου 20 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Ο «Τ.» έπαιρνε τα 15 ευρώ και έδινε στην 29χρονη τα πέντε.

Στην κατάθεσή της η 29χρονη ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να υποδείξει που έγιναν τα ερωτικά ραντεβού, τα οποία έκλεινε ο 54χρονος για λογαριασμό της. Συνολικά έξι φορές η γυναίκα πήγε σε τέτοιου είδους ροζ «συναντήσεις» με πελάτες.

Μέχρι που δεν άντεξε, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του 54χρονου και εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ήλιδας περιγράφοντας όλα όσα ζούσε.

Η 29χρονη βρίσκεται πια υπό τη φροντίδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες. Ο «Τ.» συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού στην περιοχή του Ρουπακίου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό. Το λόγο εφεξής έχει η Δικαιοσύνη.