Συγχαρητήρια στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Δ.Α.Α.

Κλειστή Δομή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την άμεση  σύλληψη και παραπομπή στην Δικαιοσύνη,  του ατόμου που προσφάτως ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο, που κατά τη άποψή μας, αποτελούσε χλευασμό για το λειτούργημα του αστυνομικού και την κοινωνία μας.

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, εμείς όμως στεκόμαστε στα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα οι υπηρετούντες στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, συνάδελφοι μας.

Ευελπιστούμε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον θα υπάρξουν τα ίδια αντανακλαστικά καθώς κατά το παρελθόν επετράπη πολλάκις, δια της σιωπής της Πολιτείας, να λοιδορείται η Ελληνική Αστυνομία με ανάλογες ενέργειες οι οποίες έπλητταν το ηθικό μας.

Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα και επιπροσθέτως σε περιπτώσεις δημόσιων απαξιωτικών χαρακτηρισμών εις βάρος του επαγγέλματος μας, δεν φτάνει να παίρνει θέση μόνο το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και η Ελληνική Πολιτεία, ειδάλλως δεν θα απομονωθούν ποτέ όλοι όσοι εκ πεποιθήσεως ή για λόγους “εντυπωσιασμού” υβρίζουν τους Έλληνες αστυνομικούς και δείχνουν περιφρόνηση προς τους νόμους του κράτους.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος