Ηράκλειο: Κατανάλωσε αλκοόλ, αρνήθηκε τη βοήθεια των διασωστών και έπεσε από τα βράχια

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Μάλια με τουρίστρια που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ένα απίστευτο περιστατικό κινητοποίησε λίγο μετά τις 5 το πρωί τις Αρχές στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, όταν διασώστες του ΕΚΑΒ κλήθηκαν να παραλάβουν μία 22χρονη τουρίστρια που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όταν οι διασώστες την έβαλαν στο ασθενοφόρο, μέλη της παρέας είπαν στους διασώστες ότι θα την οδηγήσουν εκείνοι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και πως δεν είναι απαραίτητο να την πάνε στο νοσοκομείο. Όταν ένας νεαρός, φίλος της της κοπέλας, προσπάθησε να την οδηγήσει πίσω στο δωμάτιο, έπεσε σε παρακείμενα βράχια με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 35χρονο από την Πολωνία, ο οποίος επίσης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο σημείο κλήθηκε και το Λιμενικό καθώς το ύψος από το οποίο έπεσε στα βράχια ήταν πάνω από 4 μέτρα. Στη συνέχεια τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ με κατάγματα στα χέρια.

Πηγή: ekriti.gr