Η ΕΛ.ΑΣ. με περίπτερο στην “Ονειρούπολη Δράμας” (φωτογραφίες)

Και φέτος στα πλαίσια των δράσεων της «Ονειρούπολης» Δράμας της οποίας η διάρκεια θα είναι από 03/12/2016 έως την 07/01/2017 ,λειτουργεί περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας .

Στην είσοδο του χώρου όπου διεξάγεται η Ονειρούπολη, έχει διατεθεί από τον Δήμο Δράμας  στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και λειτουργεί καθημερινά προκειμένου να  το επισκέπτεται μεγάλο πλήθος  μαθητών δημοτικών σχολείων,νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών για θέματα κυρίως κυκλοφοριακής αγωγής υπό την επίβλεψη του Τμήματος Τροχαίας Δράμας. Στο περίπτερο τα παιδιά ζωγραφίζουν,παίζουν επιτραπέζια και  διαδραστικά παιχνίδια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή   με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και ενημερώνονται μέσω video . Διανέμεται έντυπο υλικό κυκλοφοριακής αγωγής και εθελοντισμού ,εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τα μαθήματά τους και φωτογραφίζονται με φόντο ξύλινη κατασκευή αστυνομικών.

Επίσης το περίπτερο λειτουργεί ως κέντρο πληροφόρησης των πολιτών για τα τουριστικά αξιοθέατα του νομού,κέντρο τοποθέτησης κoνκάρδας σε παιδιά και ανεύρεσης τους σε περίπτωση που χαθούν και αναζητούνται από τους γονείς τους ,σημείο επαφής με το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας σε περίπτωση έκτακτων και επειγόντων περιστατικών.Παρουσιάζονται πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις από εθελοντές της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών /Τ.Δ.Δράμας που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.