Κρήτη: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στις φυλακές ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου φέρει τραύματα στο χέρι ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Από τις φυλακές της Αγιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων ο δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews ο κρατούμενος φέρει τραύματα στο χέρι ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Υπενθυμίζεται πως ήταν πριν από περίπου ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, όταν ο Γεωργιανός, μαχαίρωσε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενό του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 43χρονου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, Δημήτρη Γκαβέλα, κατά την απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε βρασμό ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Ο κ. Γκαβέλας ανέφερε ότι θύτης και θύμα δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά και όπως ισχυρίζεται ο πελάτης του το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε το αυτοσχέδιο μαχαίρι και του επιτέθηκε.

Πρόσθεσε, δε, ότι ο πελάτης του φέρει στο σώμα του αμυχές που αποδεικνύουν ότι δέχτηκε επίθεση. Ο 43χρονος, ο οποίος εκτίει ποινή για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης.