Γλυκά Νερά: «Καταστράφηκαν τα πάντα» ψέλλιζε στον δικηγόρο του ο πιλότος

Ψύχραιμος και χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του οδηγήθηκε σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος πιλότος

Ένας εκ των δικηγόρων του πιλότου, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τι είπαν με τον κατηγορούμενο, με τον οποίο μίλησαν για 45 λεπτά.

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος και συνειδητοποιημένος για την πράξη την οποία έκανε. Τον θλίβουν όσα συνέβησαν… με την καταστροφή της ζωής του, τον θάνατο της συζύγου του και φυσικά ότι έμεινε ορφανό το παιδί του» είπε ο δικηγόρος, χαρακτηρίζοντας το έγκλημα «ειδεχθέστατο».

Ο δικηγόρος του πιλότου σημείωσε ότι ήταν μια «θολή στιγμή στο κεφάλι του», τονίζοντας ότι το έγκλημα «δεν ήταν προμελετημένο».

«Καταστράφηκαν τα πάντα, τα οποία υπεραγαπούσα» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε στον δικηγόρο του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, όταν βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ.

Ο Παπαϊωαννίδης πρόσθεσε ότι ο 32χρονος Μπάμπης είναι μετανιωμένος και η «συγγνώμη» είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει. «Είναι πραγματικά θλιμμένος και δεν ξέρει με τι λόγια να περιγράψει αυτό το οποίο συνέβη. Αυτό είναι μια πραγματικότητα» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος υπεραγαπούσε το παιδί του και ότι δεν υπάρχει άλλο κίνητρο πέρα από τη διαμάχη με τη σύζυγό του, το μοιραίο βράδυ.