Γλυκά Νερά: Το βρέφος σκουντούσε την νεκρή μητέρα του – Τι είπε ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά

Για τον αστυνομικό που πήρε αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Η φωτογραφία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν μετά τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά έχει συγκινήσει την Ελλάδα.

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τι του είπε ο αστυνομικός.

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης ο αστυνομικός σε επικοινωνία που είχαν δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Ο αστυνομικός περιέγραψε, επίσης, ότι ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν δεμένος, δίπλα του ήταν νεκρή η άτυχη 20χρονη ενώ το μωρό δεν έκλαιγε αλλά καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Αυτό είναι το πρόσωπο της αστυνομίας» σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης για τη φωτογραφία σημειώνοντας ότι ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είναι και αυτός πατέρας ενός παιδιού.

Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλία το βρέφος της Καρολάιν

Όσον αφορά τη δολοφονία ο κ. Καλλιακμάνης είπε «πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών, και γι’ αυτό να τη σκότωσαν.

Ο ίδιος πρόσθεσε, δε, ότι «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».