Χαλκίδα: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του επιχειρηματία – Θυμίζει υπόθεση Σεριανόπουλου

Ανάστατη είναι από χθες η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, μετά την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα

Το φρυκτό περιστατικό έγινε γνωστό στις 11 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, όπου ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στην Έξω Παναγίτσα, με αίματα σε όλο του το πρόσωπο δεμένος σε μια καρέκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό θυμίζει την τραγική κατάληξη του ηθοποιού Νίκου Σεριανόπουλου, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν πως η υπόθεση αποδίδεται σε ερωτική διάλεξη. Επιπλέον το θύμα βρέθηκε με αμυντικά τραύματα στα χέρια, πράγμα που σημαίνει ότι είχε παλέψει με τον δράστη, χωρίς όμως να καταφέρει να του ξεφύγει.

Οι περισσότεροι γείτονες είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν και κυρίως οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό ευγενικό και φιλικό άτομο δηλώνοντας «Είμαστε συγκλονισμένοι δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως συνέβη κάτι τέτοιο στο Νίκο μας».

Ωστόσο σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της υπόθεσης από το Αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας.

Ο χώρος ερευνήθηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.