Κρήτη: Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή – Διέφυγε στο εξωτερικό

Ο ασυνείδητος οδηγός βρέθηκε άμεσα από την Τροχαία Ηρακλείου

Η εγκληματική συμπεριφορά οδηγού επιβατηγού αυτοκινήτου, ο οποίος δεν φθάνει που έκανε αναστροφή στη μέση του δρόμου, στο ύψος των αρχαιοτήτων της Κνωσού παρασύροντας τον οδηγό διερχόμενης μηχανής αλλά τράπηκε και σε φυγή, εγκαταλείποντας αβοήθητο στην άσφαλτο τον αιμόφυρτο τραυματία κινητοποίησε στο μέγιστο το προσωπικό της Τροχαίας Ηρακλείου ενώ ευαισθητοποίησε και πολίτες-αυτόπτες μάρτυρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο οδηγός της μηχανής, σύμφωνα με πληροφορίες, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Ηρακλείου κινήθηκαν ταχύτατα και αποτελεσματικά. «Ξεσκόνισαν» τις κάμερες ασφαλείας σε μεγάλη ακτίνα και αφού ταυτοποίησαν το εμπλεκόμενο όχημα, το εντόπισαν εντός υπαίθριου πάρκινγκ Αερολιμένα Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο είχε ενοικιάσει Γερμανός τουρίστας. Δυστυχώς ο εμπλεκόμενος οδηγός είχε προλάβει να διαφύγει με μεσημεριανή πτήση στην Φρανκφούρτη Γερμανίας…

Ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών στο πλαίσιο του τροχαίου που προκάλεσε, έκθεση και εγκατάλειψη.

Πηγή: cretalive.gr