Κέρκυρα: Αδίστακτος πόλεμος συμμοριών πίσω από τη διπλή δολοφονία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας δύο ανδρών, μέσα σε αυτοκίνητο, στην Κέρκυρα

Τα ίχνη των εκτελεστών των δύο Μαυροβούνιων, αναζητούν οι ελληνικές αστυνομικές και λιμενικές Αρχές, την ώρα που τα στοιχεία της υπόθεσης παραπέμπουν στον αδίστακτο και ακήρυκτο πόλεμο ανάμεσα σε συμμορίες του Μαυροβουνίου και της Σερβίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enimerosi.com, ένα τρίτο πρόσωπο μίσθωσε για λογαριασμό των θυμάτων, μία βίλα στον Χαλικούνα, όπου έφθασαν με πλαστά διαβατήρια Σλοβενίας. Και οι δύο ήταν καταζητούμενοι από τις αστυνομικές Αρχές Σερβίας και Μαυροβουνίου ενώ είχε εκδοθεί σε βάρος τους και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας του Μαυροβουνίου οι δύο νεκροί, βαρύνονταν με σωρεία κατηγοριών, ανάμεσα σ’ αυτές και την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Οι εκτελεστές τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έδρασαν «επαγγελματικά» ενώ οι κάλυκες που περισυνελέγησαν από τον τόπο του εγκλήματος παραπέμπουν σε βαρύ στρατιωτικό ντουφέκι.

Τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου περιγράφουν με έντονα χρώματα τον βίο και την πολιτεία των θυμάτων.

Στην αναζήτηση των δραστών συμμετέχει εκτός των ανδρών της Αστυνομίας και το Λιμενικό, προκειμένου να περιορίσει την πιθανότητα διαφυγής από τη θάλασσα ενώ γίνονται αυστηροί έλεγχοι και στο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι την ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησε νωρίς χθες το βράδυ, ένας διερχόμενος ο οποίος είδε δύο ακίνητα σώματα μέσα σε αυτοκίνητο. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να δολοφονήθηκαν στη βίλα και να μεταφέρθηκαν, άγνωστο γιατί, στο αυτοκίνητο στον αύλειο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμητρου, οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση έχει σχέση με τη δολοφονία που είχε γίνει πριν από περίπου 1,5 χρόνο μέσα σε ταβέρνα στην περιοχή της Βάρης.

Δείτε το βίντεο: