ΔΙ.ΑΣ. και ομάδα “Ζ” συνέλαβαν σε ένα 24ωρο 9 κλέφτες

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» κατά το τελευταίο 24ωρο συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνολικά εννέα άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης, για περιπτώσεις κλοπών και για απόπειρες κλοπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες από τα αρμόδια Τμήματα Ασφαλείας.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.