Ζάκυνθος: Προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία της 37χρονης – Το παρελθόν του συζύγου της

Η άγρια δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και ο σοβαρός τραυματισμός του 53χρονου συζύγου της Δ.Κ. το μεσημέρι της Τρίτης 9/6 μετά από ενέδρα που έστησαν δυο πληρωμένοι δολοφόνοι ντυμένοι ως αστυνομικοί στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) στη Ζάκυνθο έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στις Αρχές.

Το παρελθόν του 53χρονου, αλλά και οι “κλίκες” στο νησί, μαζί με τους ψιθύρους για την εμπλοκή της 37χρονης σε παράνομες δοσοληψίες με βιτρίνα μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στον Λαγανά, αλλά και τουριστικά σκάφη, καλείται να ερευνήσει η αστυνομία, φτάνοντας στα κίνητρα της άγριας δολοφονίας στο νησί του Ιονίου.

Το όνομα του 53χρονου είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε ληστεία με λεία 550.000 ευρώ, ενώ είχε βρεθεί στη φυλακή για ποινικά αδικήματα. Κάτοικοι του νησιού μιλάνε για ένα σκληρό άτομο, με ορκισμένους αντιπάλους. Αυτός είναι και ο λόγος που η αστυνομία με εφόδους προσαγάγει υπόπτους που βρίσκονται σε… αντίπαλες ομάδες.

Μια προσαγωγή κατέγραψε το Policenews, όταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, δεκάδες αστυνομικοί εισέβαλαν στο πλοίο που έφτασε από τη Κυλλήνη, κάνοντας προσαγωγή σε έναν άλλο σκληρό του νησιού που βρίσκεται σε αντίπαλη ομάδα από αυτή του 53χρονου Δ.Κ.

Δείτε την φωτογραφία πιο κάτω:

Ζάκυνθος: Προσαγωγή υπόπτου για την ενέδρα θανάτου το μεσημέρι με νεκρή την 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη
Στο μικροσκόπιο οι μπίζνες του ζευγαριού 

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά αυτή την ώρα για τα κίνητρα του πληρωμένου συμβολαίου θανάτου. Η ΕΛ.ΑΣ. ξεσκονίζει παλιές υποθέσεις, ερευνά τις δραστηριότητες της 37χρονης, αλλά και του 53χρονου, ενώ συλλέγει πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν.

Στο νησί, σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι από τη φονική ενέδρα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια όσα σιγοψιθύριζε η τοπική κοινωνία τόσα χρόνια. Ο ακριβός τρόπος ζωής, το λευκό super car τύπου Porsche, αλλά και το τελευταίο ξύλινο καράβι που έφτασε στο νησί τον Δεκέμβριο του 2019, η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων αλλά και το υποβρύχιο τουριστικό δεν δικαιολογούν το γεγονός πως η 37χρονη δέχθηκε την τελευταία σφαίρα στο κεφάλι.

Κάποιοι την ήθελαν νεκρή, για να βγει από τη μέση. Σίγουρα, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τα τουριστικά καραβάκια δεν ήταν το κίνητρο για την ενέδρα θανάτου.

Ζάκυνθος: Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες – Με πέντε σφαίρες νεκρή η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη | Πηγή φωτογραφίας: imerazante.gr
Το χρονικό της δολοφονίας

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012, ενώ είχαν και ένα παιδί μαζί. Κινούμενοι με την μοτοσυκλέτα τους στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς – Αγίου Σώστη και λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι τους, δυο άντρες ντυμένοι με στολές αστυνομικών και λευκά κράνη άνοιξαν πυρ κατά της 37χρονης που βρήκε ακαριαίο θάνατο αλλά και του 53χρονου, που βαριά τραυματισμένος έτρεξε σε φιλικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και το ΕΚΑΒ.

Οι δυο δράστες, ανέβηκαν σε μηχανή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή φωτογραφίας: imerazante.gr