Θεσσαλονίκη: 10 συλλήψεις για ναρκωτικά σε ένα 24ωρο

kokaini

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε, στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) και σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά δέκα (10) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τριών ατόμων με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος. Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό, 44χρονο ημεδαπό και 68χρονη ημεδαπή, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων. Κατασχέθηκε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος της ημεδαπής γυναίκας εκκρεμούσαν αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (1) έτους και (26) μηνών για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.