Θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοκτόνησε αξιωματικός στην Αρχαία Ολυμπία

Θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ.: Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία από την τραγική και αναπάντεχη απώλεια 36χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης σε χώρο στάθμευσης κοντά στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας

Όλες οι ενδείξεις μέχρι τώρα να φανερώνουν πως ο αστυνομικός αυτοκτόνησε.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα τυχαία από συναδέλφους που τον αναζητούσαν, μιας και έπρεπε να είχε δώσει το παρών στην υπηρεσία από τις δυο το μεσημέρι.

Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος στον οποίο βρέθηκε για να εξεταστούν διεξοδικά οι συνθήκες θανάτου του.

Πηγή φωτογραφίας: patrisnews.gr
Θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ.: Τον βρήκαν με αναμμένη μηχανή

Ο νεαρός αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, δίχως να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον πως ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του με αναμμένη τη μηχανή, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Από κανέναν δεν μπορεί να εξηγηθεί ποιος ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απονενοημένη πράξη, ενώ αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ήταν νιόπαντρος και θα γινόταν πατέρας

Συγκλονίζει το γεγονός πως ο 36χρονος ήταν μόλις δυο μήνες παντρεμένος με την αγαπημένη του και μάλιστα σε δυο μήνες θα γινόταν πατέρας στο πρώτο του παιδί.

Πηγή φωτογραφίας: patrisnews.gr
Σόκαρε τους πάντες

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος που γνώριζε τον 36χρονο. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ήρεμο που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ήταν όπως λένε εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, και ετοιμαζόταν να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του, της οποίας ακόμη ένα μέλος υπηρετεί στην αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου Αστυνόμος Α΄ Χαράλαμπος Πατσούρης και άνθρωποι της υπηρεσίας, ο ιατροδικαστής Πατρών καθώς και το εγκληματολογικό Πατρών, ενώ από την αρχή μέχρι και το τέλος στο σημείο παρέμειναν οι συνάδελφοί του που τον εντόπισαν και νεκρό.

Πηγή: Patrisnews