Λαμία: Χαροπαλεύει 42χρονη μητέρα – Έπεσε σε κώμα από χρήση ναρκωτικών

Στο αυτόφωρο σήμερα ηλικιωμένος Λαμιώτης στο σπίτι του οποίου κατέρρευσε η 42χρονη μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών – Πάλεψε για να σωθεί αλλά δεν την άφησαν

Σε κωματώδη κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας μια 42χρονη μητέρα, η οποία νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η 42χρονη ήταν μπλεγμένη στα δίχτυα των ναρκωτικών χρόνια, όμως μετά από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να επιστέψει στην οικογένειά της και το παιδί της.

«Ήταν πάνω από τέσσερις μήνες καθαρή. Όμως κάποιοι δεν την άφησαν και την παρέσυραν πάλι στο θάνατο….», λέει στο LamiaReport η μητέρα της, η οποία χρόνια τώρα δίνει άνιση μάχη για σώσει την κόρη της, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα το εγγόνι σαν παιδί της..

Στο σπίτι ηλικιωμένου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 42χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, το απόγευμα της Πέμπτης, από σπίτι ηλικιωμένου Λαμιώτη. Ο νταβατζής-προμηθευτής φέρεται ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δόση της.

Στο σπίτι του 71χρονου, που την “φιλοξενούσε” όπως είπε στους αστυνομικούς ο ηλικιωμένος, η μοιραία δόση με την ηρωίνη έφτασε με ντελίβερι ως “δώρο” από τον νταβατζή.

Η άτυχη μητέρα κατέρρευσε και ο 71χρονος αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα της 42χρονης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν στον 71χρονο Λαμιώτη και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ “γνωστός” στους αστυνομικούς είναι και ο νταβατζής, καθώς και τα υπόλοιπα “φιλαράκια” της 42χρονης που την παρέσυραν στην κόλαση των ναρκωτικών.

Αυτό που αναρωτιέται η μητέρα της είναι: «Θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Θα αποδοθεί άραγε ποτέ δικαιοσύνη;»

Πηγή: lamiareport.gr