Κρήτη: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς – Άνοιξαν πυρ για το βοσκοτόπι!

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κρήτη – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Ένας βοσκότοπος ήταν η αφορμή με αποτέλεσμα να μην αργήσουν τα πνεύματα να οξυνθούν ανάμεσα σε δυο άνδρες, με αποτέλεσμα ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ένας 75χρονος κτηνοτρόφος της περιοχής, να πυροβολήσει τουλάχιστον 3 φορές με το όπλο που έφερε, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει έναν 35χρονο συγχωριανό του, ο οποίος όπως λένε οι μαρτυρίες «ζει από θαύμα».

Το νέο θερμό περιστατικό συνέβη στις Μέλαμπες του Δήμου Αγίου Βασιλείου, με πρωταγωνιστή έναν κτηνοτρόφο της περιοχής, κι έναν συγχωριανό του.

Για το περιστατικό, έγινε καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ο φερόμενος δράστης, προσήλθε στην συνέχεια οικειοθελώς και παραδόθηκε στις αρχές.

Η ιστορία δείχνει να έχει παρασκήνιο, αλλά και επαναλαμβανόμενη τάση στις Μέλαμπες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που οι βοσκότοποι στην συγκεκριμένη περιοχή, γίνονται η αφορμή, για να «μιλήσουν» τα όπλα, όπως είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού σταθμού, ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννης Ταταράκης.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι πρόσφατα και ο πρόεδρος της Κρύας Βρύσης έγινε δέκτης ανώνυμων απειλών μέσω κινητού τηλεφώνου, για παρόμοια υπόθεση, η οποία ωστόσο ήδη έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ο καταγγέλλων προσήλθε στις αρμόδιες και αρχές και «πλέον το όλο θέμα, βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας Ρεθύμνου και θα διαλευκανθεί» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταταράκης.

Πηγή: cretalive.gr