Βόλος: Απείλησε ότι θα σκοτώσει Εισαγγελέα και αστυνομικούς μέσω κοινωνικών δικτύων (φωτό)

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για παράβαση του αρ.190 του Ποινικού Κώδικα περί διατάραξης ειρήνης πολιτών

Ο δράστης ξέσπασε σε ένα παραλήρημα κατά των αρχών που ξεκίνησε από τη Μ. Τρίτη, αλλά η «ανωνυμία» του δεν κράτησε πολύ, καθώς εντοπίστηκε, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, ωστόσο, όταν οριστεί η δίκη του θα κληθεί να λογοδοτήσει.

Ο 35χρονος φέρεται να ανάρτησε δημοσίευση στο facebook την Μεγάλη Τρίτη, ότι την Κυριακή του Πάσχα θα ψήσει σε κτήμα του στη Ν. Δημητριάδα με την οικογένειά του και αν τον σταματήσουν θα είναι η τελευταία ημέρα της ζωής τους!

Η ανάρτηση απευθύνεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στον εισαγγελέα που θα είναι υπηρεσία την Κυριακή του Πάσχα, ενώ προειδοποιεί την Αστυνομία (που αποκαλεί «στρουμφάκια») και τον εισαγγελέα υπηρεσίας να μείνουν στο σπίτι, γιατί «είναι απόλυτα έτοιμος μια πάντα ένα βήμα μπροστά τους…
Τέλος, «προειδοποίησε» ότι αν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την περιοχή που θα βρίσκεται θα καταρριφθεί!

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κινήθηκε άμεσα, εντόπισε και ταυτοποίησε τον 35χρονο, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε σήμερα δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: magnesianews.gr