Μύκονος: Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία

κουκουλοφόροι ληστές

Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο, και με τη χρήση βίας τον ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματα του μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας του και του ανήλικου παιδιού του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου με τη γυναίκα του και το παιδί του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία της Μερχιάς και αφού ξύπνησαν τον 55χρονο και τον έδειραν, του άρπαξαν δύο πανάκριβα ρολόγια και μετρητά. Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στα μέσα Μαρτίου. Οι τρεις κουκουλοφόροι που πιθανότατα είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν την πολυτελή κατοικία αποφάσισαν να χτυπήσουν άγριο ξημέρωμα.

Λίγο μετά τις δύο, παραβίασαν την είσοδο και γλίστρησαν μέσα. Ο επιχειρηματίας, η σύζυγος και το ανήλικο παιδί τους κοιμόντουσαν όταν οι μασκοφόροι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο τους και αφού τον ξύπνησαν, του επιτέθηκαν,τον χτύπησαν και του ζήτησαν να τους πει που έκρυβε τα μετρητά.

Ένα άγριο και βάρβαρο σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και του ανήλικου παιδιού του. Οι δράστες αφού άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο πανάκριβα ρολόγια βγήκαν έξω και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου, πήραν καταθέσεις από τα θύματα και αυτό που εκτιμάται είναι πως πίσω από το χτύπημα στην πολυτελή κατοικία της Μερχιάς κρύβονται συμμορίες αλλοδαπών ληστών.

Πηγή: protothema.gr