Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκόρπισε τον θάνατο στην Κηφισιά – Τα πρώτα του λόγια

αστυνομικός Κηφισιά

Αυτός είναι ο αστυνομικός που που σκόρπισε τον θάνατο στην Κηφισιά. Άδειασε δύο γεμιστήρες πάνω στις άτυχες γυναίκες

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό έγκλημα στην Κηφισιά με δράστη υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Τροχαία Νέας Ιωνίας και θύματα την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της, τις οποίες εκτέλεσε εν ψυχρώ το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σούπερ μάρκετ.

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός Γιώργος Λιανός γνώριζε το πρόγραμμα εργασίας της πρώην γυναίκας του στο σούπερ μάρκετ, όπως και το αυτοκίνητο της φίλης της, και έτσι περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να χτυπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος των δύο γυναικών ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του, καθώς κάθε τόσο πήγαινε στην εργασία της και της δημιουργούσε προβλήματα μιας και η άτυχη Πολυξένη τον είχε διώξει από κοντά της.

Διαβάστε και αυτό: Άποψη αστυνομικού με αφορμή το διπλό φονικό στην Κηφισιά: «Η ιερότητα των όπλων»

Ο αστυνομικός


Θολωμένος από το πρόσφατο διαζύγιο και την απώλεια της επιμέλειας των παιδιών του ο 38χρονος δολοφόνος αστυνομικός που υπηρετούσε σε Τμήμα Τροχαίας των Βορείων Προαστίων, έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των ανήλικων παιδιών τους και στην φίλη της όταν βγήκαν για διάλειμμα από το σουπερμάρκετ που εργάζονταν, επί της οδού Αχαρνών 80, στην Κηφισιά.

Μόλις οι δύο γυναίκες βγήκαν έξω και λόγω κρύου έκατσαν μέσα στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του αστυνομικού, στο παρκινγκ της επιχείρησης, ο δράστης τις πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον τους απανωτές φορές, σωριάζοντάς και τις δύο γυναίκες νεκρές.

Μάλιστα φέρεται να άλλαξε ακόμα και γεμιστήρα στο πιστόλι του συνεχίζοντας να πυροβολεί με οργή τις δύο γυναίκες, αφού στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 10 κάλυκες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Πολυξένη είχε χωρίσει τον υπαρχιφύλακα πριν από μερικά χρόνια αφού πληροφορήθηκε ότι την απατούσε. Ο αστυνομικός, λένε οι ίδιες πληροφορίες, της είχε ζητήσει συγγνώμη, όμως εκείνη δεν μπορούσε να το ξεπεράσει παίρνοντας τη δύσκολη απόφαση του διαζυγίου. Εκείνος, όμως, προσπαθούσε απεγνωσμένα να της αλλάξει γνώμη, ενώ ορισμένες φορές γινόταν επιθετικός απέναντί της.

Το διαζύγιο είχε βγει πριν περίπου 3 μήνες με την 40χρονη πρώην σύζυγό να χρεώνει πολλά στην συμπεριφορά του άντρα της. Εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχτεί με τίποτα όχι μόνο τον χωρισμό αλλά και την απώλεια επιμέλειας των παιδιών τους, τα οποία αυτές τις ημέρες ήταν στους γονείς του θύματος στην Θήβα.

Μάλιστα, αυτό που τον εξόργιζε περισσότερο όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ήταν ότι η πρώην σύζυγος, σύμφωνα με όσα της αποδίδει, παραμελούσε τα παιδιά τους 5 και 8 ετών αντίστοιχα, είχε έντονη επιθυμία να συνεχίσει την ζωή της και έβγαινε τις νύχτες έξω μαζί με την φίλη της που επίσης την σκότωσε.

Όπως επίσης ισχυρίστηκε, την 34χρονη άτυχη φίλη της, την πυροβόλησε σκοπίμως, αφού της χρέωνε ότι δήθεν έβαζε λόγια στην πρώην σύζυγό του για εκείνον.

 

Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού

 


Η άτυχη φίλη της που έπεσε νεκρή από τα πυρά του αστυνομικού

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι συνεργάτες των δύο θυμάτων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη δεν θα τις ξαναδούν.

Ήδη το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης για τις δύο γυναίκες, τα οποία λυγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.

«Καλό ταξίδι κοριτσάρες μου Σας αγαπάμε και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. καλό παράδεισο να έχετε δεν θα ξεχάσω ποτε τις ωρες που δουλευαμε μαζι και με τις δυο σας ξεχωριστά τις ωραιες στιγμες μας στο μαγαζακι μας παρεα με το καφεδαακι μας!!!Κουράγιο στις οικογένειες κ στα παιδάκια σας που μείναν πίσω… Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ…..» έγραψε η Μαρία

Η Αριστέα συνάδελφος των κοριτσιών ανέφερε «καλό ταξίδι κορίτσια… Θα μας λείψετε… Κρίμα κ άδικο καλό παράδεισο» ενώ η Ρένα τις αποχαιρέτησε με το εξής συγκινητικό μηνυμα «Πριν λίγες ώρες ειμαστε μαζί και τώρα……..ένα κενό ένα τίποτα…..Καλό ταξίδι αγαπημένες μας …»