Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α: Δωρεά μάσκες και αντισηπτικά σε αστυνομικούς

“Χορηγία  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  500 λίτρων αντισηπτικού υγρού και 5.000 Μασκών προστασίας σε υπηρεσίες αιχμής.”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με αισθήματα  ευθύνης και αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι σήμερα είναι διάχυτη η ανάγκη για έμπρακτη συμπαράσταση των Συνδικαλιστικών Οργάνων τους, με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 500,0 Λίτρα αντισηπτικού υγρού και 5.000 Μάσκες.

Η προμήθεια  πραγματοποιήθηκε, με χορηγίες αφανών χορηγών φίλων της Αστυνομίας, εν μέρη με δαπάνες του Σωματείου, ενώ οι 4.000 Μάσκες χορηγήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από την Περιφέρεια Αττικής, μετά από δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Το υλικά προστασίας διανεμήθηκαν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της ΔΙ.ΑΣ (Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής, Νότιας, Βόρειας), στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής, στις Ο.Π.Κ.Ε  Αττικής και τη ΔΡΑΣΗ.

Χωρίς υπερβολές και “θέαμα” με προσήλωση στον κοινό αγώνα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, παρακινώντας και καλώντας όλους να συγκλίνουν στη μάχη ενάντια στον “ωχαδελφισμό ” και την αδιαφορία, ώστε να νικήσει η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Ενημερώνουμε ότι, η Διοίκηση παρά τις εκκλήσεις μας ,ακόμη και σήμερα υπεκφεύγει την υποχρέωσης της να προστατεύσει τους  αστυνομικούς της χορηγώντας τους μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας, καθιστώντας τους ευάλωτους στον ιό, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τους πολίτες που έρχονται σε επαφή. Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δεν θα παραμείνει σε εκκλήσεις  συναισθανόμενο ότι η συνέχιση της αδιαφορίας θα καταλήξει “εγκληματική “.